[ad_1]
انجمن VOD از رئیس جمهور درخواست کرد تا تعریف صحیح و جامعی از مقررات صوتی و تصویری در فضا ارائه دهد تا نقش مرکز اینترنت و مرکز ملی رادیو و تلویزیون در نظارت بر تولید فیلم مشخص شود. این انجمن تأکید کرد که تنظیم کننده های صدا و سیما اعتماد کاربران را از بین برده و همچنین سرمایه گذاری بزرگی در بخش خصوصی انجام داده اند. نامه ای از انجمن VODs تأکید می کند که ممیزی سازمان از محصول ، ناشی از تصور غلط عموم مردم ایران است و در واقع جذاب است.
به گزارش دیجیاتو ، انجمن VOD در نامه ای به ابراهیم رییسی تاکید کرد که ایران طی دو سال گذشته با تکیه بر تولیدات داخلی در زمینه نمایش توانسته است مخاطبان زیادی را در بازار نمایش ویدئو جذب کند. به طور قابل توجهی تعداد بینندگان برنامه های ماهواره ای را کاهش می دهد. این نامه همچنین سهم ترافیک اینترنتی داخلی و افزایش بسترهای VOD را نشان می دهد که باعث ایجاد 10،000 موقعیت خالی در ماه می شود.
در این نامه ، انجمن VODs اختلافات سیاسی و فرهنگی بین وزیر ارشاد و صدا و سیما را به دلیل سردرگمی در بسترهای تولید محتوای ویدئویی حل کرد. این دقیقاً همان چیزی است که در نامه آمده است: “این پلت فرم نیز روزهای بسیار سختی را پشت سر می گذارد ، با اظهارنظرهای عجیب و غریب دولتها و دستگاههای دولتی اشتباه گرفته شده است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما که به طور منطقی خود را نگهبان می دانند ، عرصه جدیدی برای رویارویی با چندین دهه رویارویی یافت. “من نمی دانم که سرمایه و نیروی انسانی ، که بسیار متداول است ، مقادیر مختلف غفلت و سیاست را تحمل نمی کند و نیاز به توجه بیشتر نهادهایی دارد که مراقبت می کنند. صنعت نمایش آنلاین “
با توجه به اینکه قطعاً به این مقررات اعتقاد دارد ، انجمن تأکید کرد که ممنوعیت ها و رفتارهای اعمال شده توسط رادیو و تلویزیون ، با این حال ، منحرف شده و فضای کار این پلت فرم را کاهش داده است. انجمن VODs گفت: “ما قطعاً به مقررات در این زمینه اعتقاد داریم و آن را برای خود و کشور مفید می دانیم.” با این حال ، ممنوعیت ها و رفتارهای اعمال شده توسط صدا و سیما در یک سال گذشته ، محیط کسب و کار و فعالیت های پلتفرم را مختل می کند تا جایی که در خوشبینانه ترین موارد ، به سخنرانی ها ، سخنرانی ها و تصمیمات می توان اعتماد کرد. مجموعه های مربوط به رفاه و پشتیبانی از بستر VOD باورنکردنی است. “در عین حال ، نهاد نظارتی ، که باید واقعاً بی طرف باشد ، به دنبال افزایش اقتدار خود در این زمینه است و اکنون ، به عنوان رقیبی که از قضا خود را تنظیم کننده می داند ، وضعیت بسیار پیچیده است.”
انجمن VOD با اشاره به ایجاد سیستم های نظارتی جدید مانند سیستم الماس ، تاکید کرد که وظیفه نظارت افزایش یافته است و نظارت را “بسیار خوشمزه” و “زیرا تصور اشتباهی در مورد جامعه ایرانی وجود دارد” توصیف کرد. با سرمایه و نیروی کار بخش خصوصی ، که سرمایه کشور است و من ناامید شده ام. “
انجمن تأکید کرد که وزیر ارشاد در این بین نتوانسته اقدامات اصلاحی و درمانی انجام دهد و سیاست “یک به یک با یک میخ” را دنبال می کند. او در شکل قبلی خود باقی نمی ماند. “
به گفته انجمن VOD ، این پلت فرم در حال حاضر برنامه هایی برای سرمایه گذاری تا 2000 میلیارد نفر در بخش تولید به مدت 1400 سال دارد و این گردش مالی مستقل از منابع دولتی است. “سیما مسئول حوزه هایی است که شامل صوت و تصویر می شود. آیا منطقی است که اقلیم خود را بر اساس اصطلاحات تفسیری ، متفاوت از دیگر جریانات دولتی ، تعریف کنیم؟”
انجمن گفت: در حال حاضر ، طبق مطالعات بین المللی ، حدود 80 درصد از پهنای باند مصرفی جهان تا سال 2020 در زمینه صوت و تصویر (ویدئو ، بازی ، …) خواهد بود و این سهم ممکن است در ایران به 80 درصد برسد. بنابراین ، این 80 درصد توسط سازمان صدا و سیما تنظیم می شود ، آیا بخشی از مرکز ملی فضای مجازی خواهد بود ، که بالاترین و بالاترین نهاد صنعت است و 20 درصد نزد شرکت مقام معظم رهبری ، که مربوط به صدا و تصویر است؟ بدون تصویر؟ آیا زمان آن نرسیده است که یک تعریف دقیق و کامل از مقررات برای پایان دادن به این هرج و مرج ایجاد کنیم؟ “
در نهایت ، انجمن از رئیس جمهور خواست “به طور جدی و مستقیم با استفاده از نظرات و نگرانی های فعالان این حوزه در انجمن VOD به موضوع بپردازد ، تا شعار 1400 ، به نام تولید ، پشتیبانی و پیشگیری” را تکمیل کند. باید شرایطی فراهم شود تا شبکه سینمایی در خانه من به همراه خانواده ایرانی و محصولات کشورمان ، مانند سایر کشورها ، به سفیر فرهنگی در مناطق مختلف تبدیل شود. “
[ad_2]