8 پنگهتان؛ خیلی روی بدنت کار می کنی!

[ad_1]

گاهی اوقات ما نمی دانیم که هر روز با بدن خود چه می کنیم. بعد از چند ماه یا چند سال از این سهل انگاری که برایمان گران تمام می شود به هم می خوریم.

نکته خواندنی: روند کاهش بیماری عروق کرونر قلب در ایران

به گفته De Healthy، زیاده روی فقط کار مداوم با ساعات کاری طولانی نیست. ورزش بیش از حد نیز مشکل ساز است. اساساً ما خیلی راحت هستیم و این بدان معنا نیست که ما آموزش ندیده ایم. در واقع این نوع سبک زندگی کاملاً فرسایشی است. در اینجا هشت نشانه وجود دارد که می بینید، باید به فکر کاهش فعالیت بدنی باشید.

1. کاهش کیفیت عملکرد

گاهی اوقات ما سخت تر کار می کنیم. اما نتیجه بیش از آب نیست. مهم نیست که هر روز چند ساعت اضافه کار کنیم. ما خسته ایم و دیگر انگیزه و انرژی برای انجام کارها نداریم. سطح ترشح هورمون در بدن ما تغییر می کند و عملکرد مغز ما نیز تغییر می کند. به همین دلیل می توانیم کمتر تمرکز کنیم.

. بی نهایت خسته

خسته از گم نشدن با خواب خوب شبانه یا تعطیلات آخر هفته. اثرات کار و ورزش معمولاً مثبت است و انرژی بیشتری برای بقیه روز به شما می دهد. اما وقتی سخت کار می کنید، نه تنها انرژی باقی نمی ماند. شما فقط از نظر جسمی و روحی خسته و فرسوده هستید.

3. احساسات

کمبود برخی از ویتامین ها ارتباط مستقیمی با شکنندگی عاطفی ما دارد، بنابراین استرس، اضطراب، عصبانیت و ناراحتی بیش از حد طبیعی ما را تحت تأثیر قرار می دهد. برای مثال، ممکن است برای یک موضوع پیش پاافتاده گریه کنیم و بسیار غمگین شویم.

4. گرفتگی عضلات

گرفتگی عضلات می تواند به دلیل رگ به رگ شدن یا کشیدگی باشد. اما اگر به دلیل کمبود ویتامین در بدن که در اثر افزایش فعالیت روزانه می سوزد، ماهیچه های بدن به طور مکرر دچار گرفتگی شدید می شوند.

5. درد مفاصل

درد مفاصل شامل گردن، مفاصل انگشت، زانو، پشت، مچ دست و غیره است. البته درد مفاصل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در واقع، اگر سخت کار کنید، بیشتر مفاصل درگیر آسیب می بینند و درد باورنکردنی را تجربه می کنید. بهترین راه استراحت کامل یا تغییر عادات بد است.

6. کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن

کاهش سیستم ایمنی به شکل بیماری های دائمی مانند سرماخوردگی و مشکلات پوستی مانند اگزما دیده می شود. کمبود ویتامین های C، A، A و ویتامین های B باعث کاهش قدرت سیستم های حیاتی بدن ما می شود. سعی کنید ویتامین های محلول در چربی را با مشورت پزشک مصرف کنید.

7. کیفیت خواب پایین

اختلال در کیفیت ساعت ها و خواب از دیگر دلایل افزایش سطح هورمون های آدرنالین و کورتیزول است. استرس تأثیر مشابهی بر رویاهای ما دارد. شدت این اختلال خواب بسته به نوع فعالیتی که انجام می دهید (کار یا ورزش) متفاوت است.

8. بی اشتهایی

از دست دادن اشتها نیز نشانه سخت کوشی است. کار کردن معمولاً باید ما را گرسنه کند. اما در یک مورد غیرعادی، دیگر تمایلی به غذا ندارید زیرا باعث کاهش سطح هورمون گرلین در بدن می شود.

[ad_2]

Markus Bennett

مشکل ساز هیپستر پسند. متعصب غذا موزیکال. علاقه مندان به سفر. طرفدار زامبی برنده جایزه

تماس با ما